Sony järjestää PlayStation 5 Showcase -tilaisuuden 16. syyskuuta

Sony järjestää PlayStation 5 Showcase -tilaisuuden 16. syyskuuta
Sony aikoo järjestää PlayStation 5 Showcase -tilaisuuden keskiviikkona 16. syyskuuta Suomen aikaa klo 23.00. Tilaisuutta voi seurata Twitchin ja YouTuben lähetyksen muodossa ja lähetyksen kerrotaan kestävän noin 40 minuuttia.

Lähetyksen tarjontaan kuuluvat etenkin tulevat PlayStation 5 -pelit, joita voi pelata heti konsolin julkaisun yhteydessä. PS5:n speksit ovat olleet jo hyvän aikaa tiedossa, mutta hintaa ei ole vielä paljastettu. Microsoft paljasti hiljattain Xbox Series X:n hinnan ja julkaisupäivän, joten monet odottavat Sonyn tekevän nyt samoin.

Lue myös:


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 13. syyskuuta, 2020 12:23
Tägit
pelikonsolit Sony Playstation 5 Sony Playstation Sony
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud