Ikoniset Game & Watch -pelit tekivät paluun: Super Mario Bros. myyntiin

Ikoniset Game & Watch -pelit tekivät paluun: Super Mario Bros. myyntiin
Juhlistaakseen 35-vuotista Super Marion taivalta Nintendo on julkaissut vuoren aihetta juhlistavaa tuotetta, mutta uusin on kenties upein.

Ne, ketkä elivät lapsuuttaan 1980-luvulla muistavat vielä Nintendon ikoniset Game & Watch -taskupelit. Tiedätte, ne auki taitettavat laatikot, joissa oli jokunen nappi ja yksi tai kaksi näyttöä, jolla pelattiin sitä ainoaa peliä, joka "konsolissa" oli.
Game & Watch -peleille on oma vannoutunut keräilijäkuntansa ja harvinaisimpien G&W -pelien hinnat liikkuvat tätä nykyä jo tuhansissa euroissa. Ja asiaan vihkiytyneille löytyy valtavasti tietoa, kuten vaikkapa täältä. Kuten nimikin antaa olettaa, oli taskupeleissä pelin lisäksi myös digitaalinen kello - haluttu ominaisuus tuolloin 1980-luvun alkutaipaleella.

Donkey Kong Game&Watch
Muistin virkistykseksi: Alkuperäinen Nintendo Donkey Kong Game & Watch -peli


Nyt Nintendo on päättänyt hemmotella retronälkäisiä nostalgikkoja julkaisemalla Super Mario Bros. -pelin Game & Watch uusiopainoksena, jossa on samalla myös tuotu mukaan pari muutakin peliä.

Super Mario Bros. Game & Watch 2020
Super Mario Bros. Game & Watch, vuosimallia 2020


Tuote sisältää seuraavat pelit ja ominaisuudet:
  • Super Mario Bros.
  • Super Mario Bros.: The Lost Levels
  • Ball (Mario version)
  • Digitaalinen kello (tietenkin!)


Näistä mainittakoon, että Ball oli aikanaan se ensimmäinen Game & Watch -peli ja se ilmestyi huhtikuussa vuonna 1980. Ball -pelin historiasta voi lukea lisää vaikkapa täältä.

Ohessa taskupelin virallinen esittelyvideo:Super Mario Bros. Game & Watch tulee myyntiin 13. marraskuuta 2020 ja sen hinta asettunee hieman päälle 50 euron tasoon. Pelillä on jo viralliset sivut Suomen Nintendonkin sivuilla. Hinta puolestaan löytyy brittien Nintendon sivuilta, jossa sitä voi ennakkotilata 45 punnan hintaan (noin 50 euroa).

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 4. syyskuuta, 2020 15:01
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Petteri Pyyny bio
Tägit
Super Mario Bros. Super Mario Nintendo Game & Watch
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud