Tätä et osannut odottaa – Netflixiä voi katsoa nyt ilmaiseksi

Tätä et osannut odottaa – Netflixiä voi katsoa nyt ilmaiseksi
Netflix on levinnyt koteihin alhaisen hintansa ja kohtalaisen hyvän valikoimansa ansiosta, mutta maksukorttitietojen syöttäminen järjestelmään voi siitä huolimatta olla monelle liian korkea kynnys palvelun kokeiluun.

Suoratoistopalvelu haluaa madaltaa kokeilemisen kynnystä, minkä johdosta Netflix on lanseerannut uuden osion verkkosivuilleen. Tämän osion alta löytyy läjä Netflixin itse tuottamia sarjoja sekä elokuvia, joita kuka tahansa voi katsoa täysin ilmaiseksi.Ilmaiset sisällöt ovat katsottavissa verkkoselaimen kautta tietokoneella tai Android-laitteella. iOS:n selaimia ei tällä hetkellä tueta. Ilmaissisällön joukosta löytyy katsottavaa niin nuorille kuin vanhemmille. Osiosta löytyy esimerkiksi Boss Baby -animaatioelokuva sekä Stranger Things -kauhusarja.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 1. syyskuuta, 2020 5:39
Tägit
suoratoisto Netflix
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • rane1958

  Kokeilin ja läppärilläni pystyi katsomaan ohjelmia....

  Kun älyttömät käskee haluttomat tekemään mahdottomat, syntyy projekti.
  -Acer Aspire ES1-711-Win10-64bit-Firefox79.0=päivittää aina uusimman version...
  -Microsoft Lumia 435 Win-10 päivittänyt aina itsensä ja toimii...

  2.9.2020 06:41 #1

 • propshafter

  Tuolta siis näkee ainoastaan esittelyjaksot.

  5.9.2020 15:59 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud