Epic Games tarjoaa nyt kolme uutta peliä ilmaiseksi

Epic Games tarjoaa nyt kolme uutta peliä ilmaiseksi
Epic Games on laittanut juuri pelikaupassaan tarjoukseen kolme peliä. Erityisesti jos edellinen tarjous meni juuri ohi, niin nyt aikaa pelien hakemiseen riittää, sillä tarjous loppuu vasta elokuun 6. päivä eli tasan viikon päästä.

Kolme ilmaispeliä ovat: Barony, 20XX sekä Superbrothers: Sword & Sworcery EP. Näistä ensimmäinen on Minecraftiltä näyttävä ensimmäisen persoonan roguelike-luolaseikkailu. Peli tarjoaa mm. yhteispelimoodin (co-op), erilaisia hahmoluokkia seksä luolaeditorin.

Baronyn tavoin 20XX on luokiteltu roguelike-peliksi, mutta tarjoaa enemmän toimintaa tasohyppelyn muodossa. Se muistuttaa enemmän Megamania kuin Minecraftia.

Kolmas ilmaispeli on puolestaan indie-seikkailupeli Superbrothers: Sword & Sworcery EP, jossa pelaaja astuu sotilasmunkin saappaisiin. Pixel art -tyylinen peli tarjoaa palkitun soundtrackin ja rentoa seikkailemista.Lataa pelit täältä:

Barony
20XX
Superbrothers: Sword & Sworcery EP


Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 30. heinäkuuta, 2020 18:12
Tägit
pc-pelit roolipelit Epic Games
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud