Spotify tukee nyt videopodcasteja

Spotify tukee nyt videopodcasteja
Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on panostanut viime aikoina podcasteihin muun muassa hankkimalla Joe Rogan Experiencen podcastin yksinoikeudella Spotifyn jakeluun.

Nyt Spotify jatkaa panostamista podcasteihin uudella videopodcast-ominaisuudella, jolla yhtiö käytännössä haastaa YouTuben. Videopodcast-ominaisuus on aluksi käytössä vain muutamilla tekijöillä.Videon avulla kuuntelijat voivat nyt myös halutessaan katsella suosikkiaan. Alkuvaiheessa videomuotoista sisältöä tulee muun muassa näihin podcasteihin: Book of Basketball 2.0, Fantasy Footballers, The Misfits Podcast, H3 Podcast, The Morning Toast, Higher Learning with Van Lathan & Rachel Lindsay ja The Rooster Teeth Podcast.

Katselu onnistuu puhelin sovelluksella tai tietokoneella. Videoita voivat katsella sekä ilmaiskäyttäjät että Premium-käyttäjät.

Podcastin toistaminen jatkuu myös pelkällä äänellä, mikäli koko jaksoa ei pysty katsomaan tai haluat tehdä laitteella samalla jotakin muuta. Pelkän äänen voi edelleen tallentaa puhelimeen myöhempää kuuntelua ajatellen.

Lue myös:


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 22. heinäkuuta, 2020 15:56
Tägit
video podcast Spotify
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud