Nintendo julkisti The LEGO NES -konsolin! Ei toimi, mutta on se upea

Nintendo julkisti The LEGO NES -konsolin! Ei toimi, mutta on se upea
Yksi erikoisimmista retrobuumin tuotteista saapuu myyntiin aivan pian, kun Nintendo ja LEGO ovat yhdistäneet voimansa tuodakseen myyntiin The LEGO NES -konsolin.

Kyseessä on siis täysin LEGO-palikoista koottava tapaus, joka muistuttaa ulkoisesti ikonista Nintendon NES-konsolia. Mukana tulee myös pikkuruinen vanhanmallinen TV - legoista koottu sekin, jossa on myös kahva. Kahvaa pyörittämällä "televisiossa" näkyvä pikkuruinen Super Mario liikkuu ruudun reunasta toiseen.
Luonnollisesti konsoli ei olisi täydellinen ilman mukanatulevaa legoista tehtyä peliohjainta sekä konsolin sisään työnnettävä Super Mario Bros. -peli. Lisäksi "konsoliin" voidaan yhdistää myös erikseen myytävä LEGO Mario-hahmo.

Nintendo The LEGO NES -konsoli


Jokaisen LEGO- ja Nintendo-fanin toiveostos on myynnissä ainoastaan LEGOn omissa kaupoissa sekä LEGOn omassa verkkokaupassa. Paketti tulee myyntiin elokuun alussa ja maksaa 230 euroa.

Vuoden 2021 alusta pakkaus tulee myyntiin myös muihin kanaviin, eli käytännössä suurimpien kauppaketjujen ja lelukauppojen valikoimiin.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 14. heinäkuuta, 2020 16:07
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Petteri Pyyny bio
Tägit
Nintendo Entertainment System Nintendo Lego
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud