MTV:n ja Digitan uusi tuote: C More suoratoistopalvelun ja antenniverkon maksukanavat voi nyt hankkia yhdellä tilauksella

MTV:n ja Digitan uusi tuote: C More suoratoistopalvelun ja antenniverkon maksukanavat voi nyt hankkia yhdellä tilauksella
MTV ja Digita lanseerasivat uuden tuotteen suomalaisille antennitalouksille, jolla saa hankittua yhdellä tilauksella antenniverkon maksu-tv-kanavat ja C More suoratoistopalvelun.

C More suoratoistopalvelusta saatavalla paketilla voi katsoa viihdettä ja urheilua niin kotona kuin matkoillakin joko netin yli tai antenniverkon välityksellä. Antenniverkon maksu-tv-kanavat välitetään kuluttajien televisioihin Digitan antenniverkon avulla. Digita aloitti maksu-tv-liiketoimintansa vuoden 2020 alussa ostaessaan DNA:n antennitelevisioverkon maksu-tv-asiakkuudet.Uuden palvelun nimi on C More Total suoratoisto ja AntenniTV. AntenniTV-kanavien lisäksi samalla tilauksella näkee C More Totalin urheilutarjonnan, johon kuuluvat muun muassa F1, Mestareiden liiga ja MM-jääkiekko sekä C Moren elokuvat, sarjat, dokumentit ja lastenohjelmat.

Yhteistilauksen hinta on 34,95 €/kk. 17.8.2020 asti yhteistilauksen saa tarjoushintaan 29,95 €/kk. Pakettiin kuuluu tarvittaessa antennikortti. Lisätietoa uudesta paketista saa tästä.

"Asiakaslähtöisyys on meillä kaiken tekemisen ytimessä. Nyt antennitalouksien asiakas voi halutessaan jatkossa ostaa sekä C Moren maksu-tv-kanavat että suoratoistopalvelun suoraan C More -suoratoistopalvelusta. Laaja viihde ja urheilutarjonta on siten katsottavissa sekä tv-kanavina että netin yli tietokoneen, mobiililaitteiden ja älytelevisiosovellusten kautta. Digita tarjoaa uudessa tuotteessa tärkeän osan – toimintavarman, viiveettömän ja valtakunnallisen antenniverkon sisältöjen välittämiseksi", kertoo MTV:n Head of Distribution Emmi Vainionpää.

"Koemme, että uusi palvelukokonaisuus on kuluttajan kannalta selkeämpi ja loogisempi, kun myös antenniverkon maksu-tv-kanavat ovat suoraan ostettavissa sisällöntarjoajalta ilman välikäsiä. Haluamme tarjota kuluttajille vaihtoehtoisen tavan maksu-tv-kanavien ostamiselle ja katselulle – vaivattomasti yhdestä osoitteesta. Suomen suurimman kaupallisen tv-yhtiön MTV:n maksullisten sisältöjen ja kanavien kotina C More oli luonnollinen kumppani uuden liiketoimintamallin kehittämiseen", kertoo Digitan maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava johtaja Ossi Ilveskoski.

Lue myös:


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 10. heinäkuuta, 2020 15:33
Tägit
televisio suoratoisto MTV C More Digita antenni-tv
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • JamPS

  C Morella vaan oli MB:n vertailun mukaan kaikista huonoin kuvan- ja äänenlaatu, joten ei kiinnosta.

  11.7.2020 22:05 #1

 • WinLix

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JamPS: C Morella vaan oli MB:n vertailun mukaan kaikista huonoin kuvan- ja äänenlaatu, joten ei kiinnosta. Siksipä katselen leffat ja sarjat blu-rayna jolloin kuvan ja äänenlaatu (tämä jopa häviötön) on paljon parempi kuin suoratoistopalveluissa.

  11.7.2020 22:09 #2

 • RingLeaderTM

  Minä olen siirtynyt aika paljon Areenan puolelle, sieltä löytyy paljon kaikkea hyvää, tosin pysyn striimaamaan kyllä NAS-palvelimestakin AV-vahvistimen kautta.
  -Dolby® TrueHD/Dolby Digital Plus/Dolby Pro Logic II.
  -Ultra HD Pass-through with HDCP 2.2 (4K/60p/4:4:4/24-bit,
  4K/24p/4:4:4/36-bit, 4K/60p/4:2:0/36-bit).


  "384 kHz/32-bit DAC (AK4458)"

  -Juoni niissä aina paras on, kunhan ei lue Warner Bros, Walt Disney, Amazon, Facebook, Instagam, Spotify, WhatsApp, Youtube tai Google.

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JamPS: C Morella vaan oli MB:n vertailun mukaan kaikista huonoin kuvan- ja äänenlaatu, joten ei kiinnosta. Siksipä katselen leffat ja sarjat blu-rayna jolloin kuvan ja äänenlaatu (tämä jopa häviötön) on paljon parempi kuin suoratoistopalveluissa.

  For every spam post I have a this reply:
  A great weather out there!
  "A great weather out there!"

  # go away
  User-agent: *
  Disallow: /

  PORT STATE SERVICE
  443/tcp filtered https:

  Host wake up (0.000s latency).
  rDNS

  Administration interface:
  Normal:http://192.XXX.XX.XXX:8080
  Normal:http://10.8.0.1:8080
  Secure:https://192.XXX.XX.XXX
  Secure:https://10.8.0.1

  20.7.2020 01:54 #3

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud