Epic Games tarjoaa ilmaiseksi Overcooked -pelin - hyvää viihdettä kaveriporukalle

Epic Games tarjoaa ilmaiseksi Overcooked -pelin - hyvää viihdettä kaveriporukalle
Epic Games tarjoaa joka viikko jonkin pelin ilmaiseksi PC:lle. Tällä kertaa on tarjolla tekemistä kaveriporukalle, sillä Epic Games Storesta saa Overcooked -kokkauspelin ilmaiseksi, jota normaalisti myydään 14 eurolla.

Overcooked on saatavilla maksutta Epic Games Storesta torstaihin 11.6.2020 klo 18.00 asti. Pelin saa pitää itsellään myös tarjouksen loputtua. Pelin tarvitsee vain hakea omalle tililleen, eikä sitä tarvitse edes ladata välittömästi koneelle. Overcooked -pelin voi ladata itselleen tämän linkin kautta.Pelissä ohjataan kokkeja ja tehdään ruokaa kaoottiseen tyyliin erilaisissa ympäristöissä. Peli on suunniteltu moninpeliksi, mutta sitä voi pelata yksinkin (1 - 4 pelaajaa). Parempaa viihdettä toki on luvassa kavereiden kanssa.

kuvakaappaus Overcooked pelistä

Katso myös:Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 5. kesäkuuta, 2020 17:17
Tägit
Epic Games pc-pelit peli moninpeli
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud