Tässä kesäkuun kaikki Netflixin uudet alkuperäissarjat

Tässä kesäkuun kaikki Netflixin uudet alkuperäissarjat
Kesäkuu tuo tullessaan noin parikymmentä uutta elokuvaa tai stand-up-spesiaalia Netflixiin, mutta myös uusien sarjojen suhteen tietysti tulee myös uutta katsottavaa.

Kolmentoista uuden tuotoksen joukossa on niin kansainvälistä tuotantoa, dokumentteja kuin uusia realityjäkin.Kansaivälistä väriä tuovat italialainen fantasiasarja Curon, brasilialainen zombie-sarja Reality Z, tositapahtumiin perustuva meksikolaisdramaa The Search, ranskankielinen kanadalaiskomedia Can You Hear Me?, kirjaan perustuva puolalaismysteeri The Woods, espanjalaisromanssi Amar y Vivir sekä japanilainen anime-sarja BNA.

Englanninkielisiin uutuuksiin kuuluvat dokkari neljästä newyorkilaislääkäristä sarjassa Lenox Hill, huippusuositun koko perheen animen uusi Pokémon Journeys: The Series, Yhdysvaltojen Top Gearistä tutun Rutledge Woodin juontama reality Floor Is Lava, oudoista urheilutraditioista kertova dokumenttisarja Home Game, muksuille suunnattu Rhyme Time Town sekä briteistä ponnistava kokkauskilpailu Crazy Delicious.

Tässä vielä kaikki uudet alkuperäissarjat julkaisujärjestyksessä.

Kesäkuun 4.
Can You Hear Me?

Kesäkuun 10.
Curon
Lenox Hill
Reality Z

Kesäkuun 12.
Pokémon Journeys: The Series
The Search
The Woods

Kesäkuun 19.
Floor is Lava
Rhyme Time Town

Kesäkuun 24.
Crazy Delicious

Kesäkuun 26.
Amar y vivir
Home Game

Kesäkuun 30.
BNA
Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 27. toukokuuta, 2020 14:09
Tägit
Netflix Netflix Originals alkuperäistuotanto lista suoratoisto
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud