Videopalvelu Zoomin markkina-arvo ohitti 7 maailman suurimman lentoyhtiön yhteenlasketun arvon

Videopalvelu Zoomin markkina-arvo ohitti 7 maailman suurimman lentoyhtiön yhteenlasketun arvon
Koronapandemia on kohdellut maailman yrityksiä kovin eri tavalla, riippuen yrityksen toimialasta. Videoneuvottelupalvelu Zoom on ollut yksi muuttuneen tilanteen suurimmista voittajista, niin asiakasmääriltään kuin markkina-arvoltaankin.

Samaan aikaan perinteiset lentoyhtiöt ovat olleet pulassa ja mm. Norwegianin vaikeuksista on uutisoitu Suomessakin laajasti.Nyt Zoomin markkina-arvo onkin jo ohittanut maailman seitsemän suurimman lentoyhtiön yhteenlasketun markkina-arvon (toukokuun 15. päivän osakekursseilla laskettuna).

Zoomin markkina-arvo oli viime viikon perjantaina noin 47 miljardia dollaria (noin 43 miljardia euroa), kun samaan aikaan seitsemän suurimman lentoyhtiön markkina-arvoksi laskettiin noin 46 miljardia dollaria.

Maailman seitsemän suurinta lentoyhtiötä, pörssin määrittämän markkina-arvonsa mukaisessa järjestyksessä ovat: Southwest Airlines, Delta, United, International Airlines Group (johon kuuluu mm. British Airways), Lufthansa, American ja Air France.


Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 20. toukokuuta, 2020 13:33

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Nopeat Zoom
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud