Google päivitti älynäyttöjä uusilla ominaisuuksilla

Google päivitti älynäyttöjä uusilla ominaisuuksilla
Google on julkaissut päivityksen Nest Hubeille ja osalle muista Android-älynäytöistä, joihin lukeutuu ainakin Lenovo Smart Display, kertoo Android Police.

Päivityksen myötä älynäyttöjen ominaisuuksiin lisätään uusia toimintoja erityisesti älykodin ohjaamiseen.Älynäytön perusnäkymään on lisätty älyvalojen tila, jossa tuetaan mm. Philips Hue ja Lifx älyvaloja. Tilaikonit valaistuvat ku valot ovat päällä. Hue Scenes -tilat on lisätty myös älynäyttöjen kontrolleihin.

Google on lisännyt älynäytöille NVIDIA Shield -tuen, joka tarkoittaa, että sitä pystyy ohjaamaan huomattavasti aiempaa monipuolisemmin. Aiemmin medialaite on näkynyt vain Cast-laitteena, mutta nyt sen pystyy laittamaan päälle suoraan älynäytöstä ja ohjaamaan mm. toistoa ja äänenvoimakkuutta.

Muihin älykodin ominaisuuksiin on tuotu älylukkojen, ilmanpuhdistajien, älyverhojen sekä robotti-imurien ohjaaminen.

Kuvia uusista toiminnoista löytyy Android Policen julkaisusta.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 18. toukokuuta, 2020 18:02

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud