Tältä näyttävät seuraavan sukupolven huippupelit – Unreal Engine 5 julkaistu!

Tältä näyttävät seuraavan sukupolven huippupelit – Unreal Engine 5 julkaistu!
Epic Gamesin toimitusjohtaja Tim Sweeney lupaa pelikehityksen ottavan tänä ja ensi vuonna kvanttihypyn eteenpäin uusien konsoleiden ansiosta. Tehokkaamman raudan avulla myös Epic Games on voinut kehittää omaa Unreal Engine -pelimoottoriaan monimutkaisemmaksi. Uudella UE5-pelimoottorin demovideolla esitellään millaisiin grafiikoihin päästään tällä hetkellä UE5-pelimoottorilla ja PlayStation 5:n kehitysversiolla.

Peliyhtiön mukaan sen julkaisemalla demovideolla esitellään sellaista graafista jälkeä, johon pelikehittäjillä on mahdollisuus päästä kun he ottavat kaiken irti UE5:stä ja uuden sukupolven pelikonsoleiden raudasta. Epic Gamesin teknologiajohtaja Kim Librerin mukaan videolla nähtäviin grafiikoihin päästään todellisissa pelitilanteissa eikä vain hyperoptimoiduissa demovideoissa.Eurogamerin haastattelussa selvisi, että demovideo toistuu pääosin 1440p:n tarkkuudella ja ilmeisesti myös melko alhaisella kuvataajuudella. UE5-pelimoottori julkistaan vuonna 2021 ja se on yhteensopiva nykyisten ja tulevien pelikonsoleiden kanssa, PC- ja Mac-ympäristön kanssa sekä iOS- ja Android-laitteiden kanssa.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. toukokuuta, 2020 6:11
Tägit
Xbox Series X Xbox Series S Sony Playstation 5 Unreal Engine 5 Unreal Engine 4 Epic Games
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud