Honorin täysin langattomien Magic Earbuds -kuulokkeiden myynti alkoi - hinta 129 euroa

Honorin täysin langattomien Magic Earbuds -kuulokkeiden myynti alkoi - hinta 129 euroa
Honorin täysin langattomien Magic Earbuds -kuulokkeiden virallinen myynti alkoi tänään 11.5.2020 129 euron suositushinnalla.

Magic Earbuds -kuulokkeet tarjoavat aktiivisen taustamelun vaimennuksen kolmen mikrofonin avulla. Melunvaimennuksen saa pois kuulokkeiden kosketusohjauksella ja sillä voidaan myös hallita musiikkia sekä vastata puheluihin. Kuulokkeissa on 10 millimetrin elementti, jonka luvataan tarjoavan erinomaisen basson kuuluvuuden.Kuulokkeiden luvataan tarjoavan 3,5 tunnin jatkuvan musiikin toistoa ilman melunvaimennusta ja noin 3 tuntia melunvaimennuksen ollessa päällä. Kuulokkeita ladataan kotelon avulla, jota puolestaan ladataan USB-C -liitännän avulla. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.0.

Lisätietoa kuulokkeista saa tästä.

Honor Magic Earbuds hinta:
Honor Magic Earbuds -kuulokkeiden suositushinta on Suomessa 129 euroa. Ne ovat saatavilla Pearl White - ja Robin Egg Blue -väreissä. Kuulokkeet ovat Suomessa myynnissä muun muassa Verkkokauppa.comilla, Veikon Koneella sekä DNA:lla.

Magic Earbuds kuulokkeet valkoisessa värissä kotelossa

Lue myös:


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 11. toukokuuta, 2020 15:16
Tägit
Honor kuulokkeet hinta
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud