Etsitkö pelattavaa koronaviruksen keskellä? Tässä parhaat tarjoukset PS4- ja Xbox One-peleistä juuri nyt

Etsitkö pelattavaa koronaviruksen keskellä? Tässä parhaat tarjoukset PS4- ja Xbox One-peleistä juuri nyt
Koronavirus on lisännyt paljon vapaa-aikaa ja tylsiä hetkiä. Lisääntyneen vapaa-ajan voi kuluttaa esimerkiksi pelaamalla PlayStation 4- tai Xbox One-pelikonsoleilla. Tähän hätään olemme koonneet parhaat alennukset näiden konsoleiden peleistä juuri nyt.

Seuraavan sukupolven konsolit tekevät myös tuloaan tänä vuonna. Uusimmat uutiset PlayStation 5:sta näet tästä ja tulevan Xboxin uutiset löydät tästä.PlayStation 4 pelit tarjouksessa:


Luonnollisesti kannattaa myös katsoa PlayStation Storen alennukset peleistä. Näiden joukkoon kuuluvat muun muassa Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (34,95 euroa), Assassin's Creed Odyssey - DELUXE EDITION (hinta 24,95 euroa), Rocket League (9,95 euroa) ja Resident Evil 2 (19,95 euroa).

Xbox One pelit tarjouksessa:


Myös Microsoftilla on käynnissä alekampanja, josta löytyy pelejä Xbox Onelle edullisempaan hintaan. Näihin peleihin lukeutuvat muun muassa Fifa 20 (27,99 euroa), The Witcher 3: Wild Hunt (8,99 euroa), Watch Dogs 2 - Deluxe Edition (19,99 euroa) ja Metro Exodus (17,99 euroa).Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 9. huhtikuuta, 2020 18:16
Tägit
Peliale tarjoukset pelikonsoli Xbox One Sony PlayStation 4 Sony Playstation
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud