Microsoft julkaisi xCloud-pilvipelipalvelun Suomessa

Microsoft julkaisi xCloud-pilvipelipalvelun Suomessa
Microsoft on aloittanut Project xCloud -pilvipelipalvelun maailmanvalloituksen, sillä pelejä suoratoiston muodossa tarjoava palvelu on lanseerattu beta-versiona 11 uudessa maassa. Palvelu on ollut aiemmin saatavilla Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Etelä-Koreassa, mutta nyt on manner-Euroopan vuoro.

Project xCloudin manner-Euroopan julkaisumaihin kuuluvat Belgia, Tanska, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Alankomaat, Norja, Espanja, Ruotsi sekä Suomi. Microsoftin palvelininvestoinnit Suomessa näkyvät nyt ehkä suomalaispelaajille palvelun aikaisena julkaisuna.Edellä luetelluissa maissa pelaajat voivat siis ladata Android-puhelimiinsa Project xCloud -sovelluksen, kunhan ensin rekisteröityvät palvelun testaajiksi. Tämän jälkeen he voivat pelata mobiililaitteillaan 50 eri Xbox-peliä. Lista kaikista peleistä löytyy täältä.

Microsoft aikoo valvoa palvelun julkaisua Euroopassa tarkasti, sillä etätyöbuumin takia eurooppalainen verkkoinfrastruktuuri on jo muutenkin kovilla. Verkkoa ei siis haluta turhaan kuormittaa, vaikka nytkin onkin oivalliset puitteet palvelun julkaisulle. Microsoft aikoo julkaista xCloudin laajemmin myöhemmin tänä vuonna.

Lue myös:


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. huhtikuuta, 2020 18:35
Tägit
Microsoft Project xCloud Xbox Xbox Series X Xbox One X Xbox One Series X Xbox One Windows 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud