Microsoft paljastaa lisää saloja uudesta Xboxista ja xCloudista

Microsoft paljastaa lisää saloja uudesta Xboxista ja xCloudista
Koska GDC:n järjestämistä päätettiin siirtää hamaan tulevaisuuteen maailmalla jylläävän koronavirusepidemian takia, joutuu Microsoft esittelemään kehittäjätapahtumaan varatut uutiset omien verkkolähetysten kautta. Maaliskuun 18. päivänä pidettävä verkkolähetys saattaa kiinnostaa myös suurta yleisöä, sillä silloin Microsoft aikoo valottaa pelikehittäjille Xbox Series X:n ja Project xCloudin yksityiskohtia.

Pelikehittäjille Microsoftin on valotettava teknisiä tietoja hyvissä ajoin, jotta pelaajat saisivat rautaa ja verkkopalvelua tukevia sisältöjä mahdollisimman ajoissa. Uutta konsolia ei osta eikä uuteen palveluun rekisteröidy kukaan, mikäli sisältöä ei ole luvassa niille pitkiin aikoihin.Xbox Series X:stä Microsoft on kertonut jo melko paljon tietoja. Konsolin nimi ja ulkonäkö on tiedossa, mutta lisäksi tiedetään kuinka tehokas konsoli tulee olemaan ja mihin se käytännössä riittää: 8K-pelaaminen pitäisi seuraavan sukupolven Xboxilla luonistua mallikkaasti. Maaliskuun 18. päivän verkkolähetyksessä Microsoft kertonee kehittäjille tarkemmin, mihin kaikkeen he voivat rautaa valjastaa.

Microsoftin verkkolähetys alkaa maaliskuun 18. päivänä kello 20.40 Suomen aikaa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. maaliskuuta, 2020 17:34
Tägit
Project Scarlett Microsoft Project xCloud GDC GDC 2020 Xbox Series S Xbox Series X Xbox Xbox One
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud