Uudesta Xboxista tihkuu lisää tietoa – Microsoft kehittää täysin uutta ääniteknologiaa

Uudesta Xboxista tihkuu lisää tietoa – Microsoft kehittää täysin uutta ääniteknologiaa
Microsoft vahvisti hiljattain, että Xbox Series X -konsoliin on tulossa erittäin tiukkaa rautaa.

Ohjelmistojätillä työskentelevä Larry Hryb eli alias Major Nelson paljastaa uudessa podcast-jaksossa lisää uusia toimintoja konsolista. Esimerkiksi mahdollisuus palata pelissä kesken jääneeseen tilanteeseen on paljon monipuolisempi kuin ensin annettiin ymmärtää. Toiminto toimii samanaikaisesti usealla eri pelillä, mutta sen lisäksi keskeytettyyn tilanteeseen voi palata vaikka konsolin käynnistäisi uudelleen esimerkiksi ohjelmistopäivityksen takia.Xbox-tiimin johdossa niin ikään työskentelevä Jason Ronald paljastaa lisäksi, että Microsoft tutkii parhaillaan audio ray tracingiksi kutsuttua teknologiaa. Säteenjäljitys eli ray tracing on tuttu termi pelaajille grafiikoiden monipuolisen ja realistisen valaistuksen mahdollistajana, mutta ilmeisesti Microsoft on keksinyt tavan, jolla äänen käyttäytymistä voidaan simuloida äänilähteiden sijainnin, ympäristön ja väliaineen ominaisuuksien mukaan


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. helmikuuta, 2020 6:02
Tägit
Xbox One X Xbox Series X Xbox Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Vilperi13

    Ei kyllä ole millään tavalla täysin uutta. Nopealla googlailulla löytää monien vuosien takaa toimivia demonstraatioita kyseisellä tekniikalla tuotetusta äänestä.

    MSI B350 Gaming Pro Carbon | AMD Ryzen 5 3600 | GTX 1080 WINDFORCE OC | Corsair RM750x 80+ Gold | G.Skill Ripjaws V DDR4 16 GB 3066Mhz | Noctua NH-D15 | Windows 10 64-bit 1903 | Samsung Evo 850 500 GB | Kingston UV400 240 GB | Asus Rog Swift PG279Q 165Hz |

    27.2.2020 07:52 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud