YouTube vetää töpselin irti – Vanhat käyttöliittymät lakkautetaan

YouTube vetää töpselin irti – Vanhat käyttöliittymät lakkautetaan
Jos YouTuben uudistuva käyttöliittymä on mennyt sinun mielestäsi vain huonompaan suuntaan ja olet siksi jättäytynyt klassisen desktop-näkymän asiakkaaksi, on sinulle luvassa huonoja uutisia. Google on nimittäin päättänyt lopettaa YouTuben vanhat käyttöliittymät maaliskuussa.

Maaliskuun jälkeen voit siis käyttää vain vuonna 2017 lanseerattua Material Design -tyyliin perustuvaa käyttöliittymää. Google perustelee vanhojen käyttöliittymien hylkäämistä sillä, että vanhat versiot eivät sisällä läheskään kaikkia uusia toimintoja eikä yhtiö näe järkeväksi tuoda toimintoja niihin. On parempi vain hylätä vanhat käyttöliittymät, joiden ylläpitoon Google ei aio joka tapauksessa enää satsata.
YouTube tulee ilmoittamaan muutoksesta pienellä bannerilla kaikkia niitä käyttäjiä, jotka vielä roikkuvat vanhassa. Kytkintä ei siis nosteta yks kaks yllättäen, vaan siitä varoitetaan hyvissä ajoin.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. helmikuuta, 2020 18:37
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
nettivideo Google YouTube
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • ape10

    Jos uusi ruma ja vaikeakäyttöinen käyttöliittymä harmittaa, suosittelen siirtymään Youtuben lukemiseen RSS-syötteiden välityksellä jolloin katselukokemus on vaikkapa youtube-dl softan kanssa täysin räätälöitävissä haluamakseen

    5.2.2020 18:51 #1

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud