AfterDawnin joulukisa 2019: Voita Turtle Beachin kuulokkeet tai Destiny 2 -sälää

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

AfterDawnin joulukisa 2019: Voita Turtle Beachin kuulokkeet tai Destiny 2 -sälää
Pistimme pystyyn pienen kilpailun loppuvuodeksi, jossa arvomme osallistujien kesken huippuluokan kuulokkeet sekä sekalaisen määrän Destiny 2 -pelisälää.

Osallistuminen on yksinkertaista: jokainen AfterDawnin, Hardware.fi:n sekä Puhelinvertailun uutinen sisältää artikkelin lopussa lomakkeen, jolla itselleen voi tilata Päivän diili-uutiskirjeemme. Kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken arvomme palkinnot vuoden vaihteen jälkeen.

Päivän diili -uutiskirje ei nimestään huolimatta ole päivittäinen uutiskirje, vaan lähetetään silloin, kun olemme löytäneet jonkin mielestämme hyvän tarjouksen verkon syövereistä ja haluamme jakaa sen myös lukijoillemme. Meille ei siis tarjota tarjouksia kauppojen toimesta, eikä kukaan ohjaa valintaprosessiamme, vaan diilit löytyvät oman etsintämme pohjalta, samalla miettien myös sitä, onko diili oikeasti niin hyvä, että siitä kannattaa mainita sivuillamme.

Turtle Beach Elite Atlas Aero


Kilpailun pääpalkintona arvotaan Turtle Beach Elite Atlas Aero langattomat pelikuulokkeet (hinta tällä hetkellä n. 150 euroa), jotka nappasivat AfterDawnin arvostelussa neljä tähteä viidestä. Lisäksi arvomme kolme Destiny 2 -peliaiheista materiaalia sisältävää lohdutuspalkintoa. Paketeista löytyy mm. Destiny 2 -t-paita, -termosmukia sekä pelin grafiikkaa esitteleviä kirjoja.

Säännöt lyhykäisyydessään:
  1. Arvonta suoritetaan kaikkien 31.12.2019 klo 23:59 mennessä AfterDawnin päivän diilit-uutiskirjeen tilanneiden ja tilauksensa vahvistaneiden henkilöiden kesken.
  2. Arvonnan suorittaa AfterDawn Oy.
  3. Voittajiin otetaan yhteyttä sen sähköpostiosoitteen kautta, johon he ovat uutiskirjeen tilanneet. Yhteydenotto tapahtuu viimeistään 7.1.2020. Jos käyttäjään ei saada yhteyttä viimeistään 15.1.2020, arvotaan kyseiselle palkinnolle uusi voittaja.
  4. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa mihinkään muuhun tuotteeseen.
  5. Voittajia arvotaan neljä, seuraavasti:
    1. Turtle Beach Elite Atlas Aero langattomat pelikuulokkeet
    2. - 4. Destiny 2 -promopaketti

Uutiskirjeestämme voi erota koska tahansa ja se toimitetaan korkeintaan kerran vuorokaudessa, pääsääntöisesti noin 2 kertaa viikossa. Uutiskirjeen tilaus on luonnollisesti maksuton, eikä uutiskirjeen tietoja käytetä muuhun kuin uutiskirjeen toimitukseen sekä ajoittaisiin tiedotteisiin AfterDawnin palveluihin liittyen. Emme luonnollisesti myöskään myy sähköpostiosoitteita eteenpäin millekään taholle. Lisätietoja löytyy tietosuojaselosteestamme sekä käyttöehdoistamme.

Arvontaonnea kaikille osallistulle!



P.S. AfterDawnin mobiiliversiossa ja -sovelluksessa uutiskirjeen tilaus ei vielä toimi, tällöin kannattaa kännykällä suunnata vaikkapa Puhelinvertailuun ja liittyä uutiskirjeen listallemme sen kautta.

P.P.S. Osa tarjouksista joita nostamme esiin, sisältää ns. affiliate -linkkejä, joista saamme pienen korvauksen jos lukijamme tuotteita ostavat. Hintaan tällä ei ole mitään vaikutusta, se on sama sekä affiliate-linkin kera tai ilman.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Samsung Galaxy A15 5G pin koodi 19 Android -keskustelu
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 185 Vapaata keskustelua
Asuksen läppäri jumittaa BIOS menussa. 32 Kannettavat tietokoneet
Biisiketju 5630 Vapaata keskustelua
Mario Games 9 PC:n pelit
Pelit eivät käynnisty (Uusi kasattu kone) 15 PC:n pelit
gmailiin kirjautuminen ei toimi 6 Ajuri- ja softaongelmat
VHS kasettien digitointi 44 Digivideo-ongelmat ja -keskustelu
AV2HDMI yhdistäminen Commodore 64 ongelma 3 TV-out -ongelmat ja -keskustelu
Android känny miten luoda s-postiryhmä 3 Android -keskustelu
Näytä lisää viestejä