Xbox One X:n tekniset tiedot paljastuivat – Luvassa todellinen peto konsoliksi

Xbox One X:n tekniset tiedot paljastuivat – Luvassa todellinen peto konsoliksi
Seuraavan sukupolven Xbox One X:n tekniset tiedot ovat saattaneet paljastua. Windows Centralin tuoreen artikkelin mukaan Scarlett-koodinimellä Microsoftin sisällä kulkevan konsolin suorituskyky on jopa kaksinkertainen nykyiseen Xbox One X:ään verrattuna.

Käytännössä siis Scarlettin laskentateho on noin 12 teraflopsia, kun nykyisessä Xbox One X:ssä se on kuusi teraflopsia ja Xbox One S:ssä vain 1,4 teraflopsia. Lockhart-nimisen Xbox One S:n seuraajan laskentateho puolestaan on neljä teraflopsia. Lockhart tulee siis olemaan iso päivitys verrattuna One S:ään, mutta sen tehot jäävät kuitenkin alle Xbox One X:n. Suorituskyvyn taustalla on uudet kahdeksanytimiset prosessorit, joiden kellotaajuudet liikkuvat 3,5 gigahertsin tienoilla.Käyttömuistia pelejä varten Scarlettissa on vuorostaan 13 gigatavua ja pelikonsolin omaa käyttöjärjestelmää varten sitä on varattu vielä kolme gigatavua lisää. Lisäksi uusissa konsoleissa käytetään NVMe SSD -muisteja, joiden avulla pelien ja sovellusten latausajat laskevat hyvin dramaattisesti – ohjelmat latautuvat lähes silmänräpäyksessä.

Puhtaan suorituskyvyn lisäksi uusiin Xboxeihin on tulossa silmäkarkkia säteenjäljityksen mahdollistaman realistisempien valaistusten ansiosta.

Lue myös:
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. joulukuuta, 2019 6:09
Tägit
Xbox One S Xbox One X Xbox One Project Scarlett
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • JussiFX

  Xbox One X:n suorituskyky kaksinkertainen verrattuna Xbox One X:ään.

  Selkee.

  10.12.2019 10:18 #1

 • mjk

  XD,

  Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

  10.12.2019 12:38 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud