Tämä oli Black Fridayn suosituin tuote – Myyty samalla hinnalla jo puoli vuotta sitten

Tämä oli Black Fridayn suosituin tuote – Myyty samalla hinnalla jo puoli vuotta sitten
Black Friday näyttää saaneen kuluttajat ostoksille tänäkin vuonna, vaikka veronpalautusten maksatus onkin muuttunut tänä vuonna. Hintavertailupalvelu Hintaopas.fin mukaan 33 prosenttia verkkokauppojen tuotteista oli Black Fridayna alennuksessa.

Hintaopas.fi-hintavertailupalvelun tuottama data osoittaa, että Black Fridayn suosituimmat tuotekategoriat olivat tänä vuonna matkapuhelimet, kuulokkeet ja pelikonsolit. Viime vuoteen verrattuna suosio kasvoi eniten hajuvesien, älykellojen ja sähköhammasharjojen kategorioissa. Black Fridayn kaikkein suosituin tuote oli kuitenkin Applen iPhone 8 -älypuhelin, jota myytiin sesongin aikaan 399 euron hintaan.
Alla olevan listan perusteella Applen muutkin tuotteet kiinnostivat paljon kuluttajia, vaikkei niiden alennusprosentit olleet kaikkein suurimpia. Esimerkiksi iPhone 8:aa on saanut samaan hintaan jo toukokuussa.

Black Fridayn (2019) suosituimmat tuotteet:
  1. Apple iPhone 8 64GB
  2. Sony PlayStation 4 Pro 1TB
  3. Apple iPhone 11 64GB
  4. Polar Ignite
  5. Sony WH-1000XM3
  6. Apple AirPods (2nd Generation)
  7. OnePlus 7T 128GB
  8. Samsung Galaxy S10e
  9. Samsung Galaxy S10 Plus
  10. Bose Quiet Comfort 35 II


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. joulukuuta, 2019 17:41
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
Apple iPhone 8 Plus Apple iPhone 8 hinnanalennus alennusmyynti alennukset Hintaopas.fi Black Friday
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud