Videolla – Teslan Cybertruck vie Fordin F-150:tä kuin litran mittaa

Videolla – Teslan Cybertruck vie Fordin F-150:tä kuin litran mittaa
Teslan uuden Cybertruckin tähtäimessä on selvästi Fordin F-150-lava-auto, joka on maailmalla kategoriansa myydyin auto. Tesla vertaa uutta Cybertruckia jatkuvasti Fordin F-150:een, siksi se myös valittiin köydenvetokisan Cybetruckia vastaan.

Cybertruckin ja F-150:n periin kiinnitettiin siis köydet ja autot laitettiin vetämään toisiaan vastaan. Kovin pitkäksi vetokisa ei jäänyt, sillä kuten videolta nähdään, Cybertruck vetää F-150:ltä maton heti kättelyssä alta. Vetokisassa ajatuksena oli demonstroida Cybetruckin sähkömoottoreiden vääntöä, joka on yleisesti ottaen sähkömoottoreissa parempi kuin polttomoottoreissa.Markkinointimateriaalaihin kannattaa tietysti myös suhtautua kriittisesti. Tällaisissa vetokisoissa oleellista on vääntökyvyn lisäksi myös pito, joten sellaiset pienet asiat kuin rengasvalinnat sekä paino vaikuttavat oleellisesti lopputulokseen. Videolta nähdään, että F-150:n peräpää on kevyt (tyhjä), mutta Cybertruckin peräpään tyhjyyttä ei videolta näe.

Ford on kertonut kehittävänsä myös F-150:stä sähköisen version.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 26. marraskuuta, 2019 6:21
Tägit
Tesla Tesla Cybertruck
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud