Haluatko käyttää Gmailia Outlookissa? Pian se on mahdollista

Haluatko käyttää Gmailia Outlookissa? Pian se on mahdollista
Jo pidemmän aikaa Outlookin käyttäjät ovat voineet käyttää Microsoftin sähköpostisovelluksen kautta Googlen Gmail-sähköpostipalveluita sekä siihen kytkettyä Google Calendar -kalenteripalvelua. Uutena extra on tulossa mahdollisuus käyttää Googlen palveluita myös Outlook.comin kautta.

Käytännössä siis Gmail-sähköpostin ja Googlen Calendar -kalenteria voisi käyttää Outlook.comin webmail-käyttöliittymän kautta, mikä konseptina voi kuulostaa hieman erikoiselta, sillä yhtä hyvin näitä palveluita voisi käyttää niiden Gmail.comissa tai calendar.google.comissa. Outlookin käyttöliittymä voi olla toimistotyöntekijöille tutumpi, mikä ehkä motivoi käyttämään Outlookia Gmailin käyttöön.Microsoft testaa toimintoa parhaillaan valikoiduilla käyttäjillä. Jää nähtäväksi koska toiminto otetaan laajemmin käyttöön.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 20. marraskuuta, 2019 17:12
Tägit
Microsoft Microsoft Outlook Outlook.com
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud