Muistatko Nokian televisiot? Ne tekevät nyt paluun

Muistatko Nokian televisiot? Ne tekevät nyt paluun
Yhdestä jos toisesta suomalaisesta kotitaloudesta on saattanut löytyä Nokia-merkkisiä televisioita, mutta sellaisia ei ole enää valmistettu enää vuosiin. Tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos, sillä Nokian merkillä aletaan ehkä jälleen valmistamaan televisiota.

Tällä kertaa ei ole kyse isoista kuvaputkitelevisioista, vaan moderneista älytelevisioista. Valitettavasti näitä helmiä ei ole kuitenkaan tulossa suomalaisten saataville, vaan Nokian televisioiden lanseerausmarkkinana toimii Intia. Laajemmin näitä televisioita ei ehkä myydä hetkeen, sillä Nokian televisioiden taustalla häärii intialainen verkkokauppajätti Flipkart.Global Icons kertoi syyskuussa auttavansa Nokiaa brändilisensoinnissa ja etsivän Nokialle sopivia yhteistyökumppaneita. Nokian brändiä hyödyntää jo älypuhelimissa suomalainen HMD Global. Nokia on linjannut aiemmin, että se on hyvin tarkka siitä kenelle brändiä lisensoidaan.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. marraskuuta, 2019 18:14
Tägit
Flipkart LCD-televisio taulutelevisio älytelevisio Nokia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 4 kommenttia
 • teme565

  Lainaus: Nokia on linjannut aiemmin, että se on hyvin tarkka siitä kenelle brändiä lisensoidaan.
  Aika kehnoissa kantimissa vaikuttaa Nokia olevan, jos tuotemerkkiä aletaan "kuluttaa" television kaltaisen bulkkilaitteen valmistuksessa. Varsinkin kun näille perinteisille laatumerkeille käy yleensä niin, että ne lisensoidaan alan huonoimmille toimijoille.

  7.11.2019 20:02 #1

 • kane_k

  Mulla oli Nokian putkitöllö joskus ja se oli mystinen vekotin. Oli melkein vuosikymmenen käytössä ja se noudatti aina samaa kaavaa: syyskuusta toukokuuhun se toimi normaalisti, mutta toukokuusta syyskuuhun se pätki virtaa niin että se joko vain sammui tai sitten kuului kummallinen tupsahdus kun se sammui. Pari kertaa kävi huollossakin eikä selvyyttä tullut miksi se niin tekee, vaikka aina löytyi jotain vaihdettavia osia.

  8.11.2019 13:11 #2

 • pentsu

  Tulipa tuplat

  8.11.2019 17:02 #3

 • pentsu

  Nokian telkut taisi aikoinaan tulla Salosta samasta tehtaasta josta Salorat ja Finluxitkin. Jotenkin tulee vanhoja muistellessa tunne että oliko ennen paremmin. Nykyään Salossa ei taida olla juurikaan mitään...

  8.11.2019 17:02 #4

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud