Kiina kielsi sähkötupakan myynnin netissä

Kiina kielsi sähkötupakan myynnin netissä
Tänä syksynä uutisotsikoihin on noussut tietoja, joissa sähkötupakointi olisi yhdistetty todettuihin kuolemantapauksiin. Uutisten jälkeen on keskusteltu paljon sähkötupakoinnin turvallisuudesta ja vaaroista, mutta Kiinassa on siirrytty sanoista tekoihin.

Kiinalaiset viranomiset ovat lähettäneet tupakkatuotteiden jälleenmyyjille tiedoksiannon, jossa niitä pyydetään lopettamaan ainakin toistaiseksi sähkötupakkatuotteiden myynti verkossa. Sähkötupakkakieltoa perustellaan alaikäisten fyysisen ja henkisen terveyden suojelulla. Kiina kielsi sähkötupakan myynnin jo syyskuussa, mutta tällä kertaa kielto on aiempaa laajempi.Kiinassa asuu yli 300 miljoonaa tupakoitsijaa, joten se on yksi maailman suurimpia tupakkatuotemarkkinoita. Tästä syystä myös sähkötupakkayhtiöt ovat erityisen kiinnostuneita markkinasta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. marraskuuta, 2019 6:17
Tägit
sähkötupakka
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud