Sininen E-logo häviää – Tältä näyttää Microsoft Edgen uusi logo

Sininen E-logo häviää – Tältä näyttää Microsoft Edgen uusi logo
Microsoftin Edge-selain teki jo sen lanseerauksen aikaan selkeän irtioton ohjelmistojätin vanhaan Internet Explorer -verkkoselaimeen nähden. Vielä suurempi irtiotto tehtiin vajaa vuosi sitten, kun Microsoft ilmoitti muuttavansa selaimen taustatekniikan Chromestakin tuttuun Chromiumiin.

Edge-selaimella on siis melko vähän enää tekemistä Internet Explorerin kanssa, joten ehkä nyt on myös hyvä hetki uudistaa selaimen brändiä myös logon suhteen. Microsoft onkin esitellyt Edgen uuden logon, jolla ei ole enää paljoakaan tekemistä sinisen e-logon kanssa. Tilalle on tullut sini-vihreä aalto, jolla halutaan ehkä kuvata netissä surffaamista.Aallossa on kiistatta edelleen havaittavissa tyylitelty e-kirjain, mutta ei enää yhtä selkeästi kuin aiemmin. Uusi logo on myös yhtenäisempi Office-sovellusten uudistetun ilmeen kanssa.

Microsoft ei ole vielä virallisesti julkaissut uutta Chromium-pohjaista selainta, mutta kovin kauaa tuskin enää pitää odottaa. Selaimen beta-versio tuli saataville jo elokuussa ja vakaa versio on ollut ladattavissa lokakuun lopusta lähtien.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. marraskuuta, 2019 10:11
Tägit
selain Microsoft Microsoft Edge
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud