AfterDawn logo

Applen Beatsiltä uudet Solo Pro -vastamelukuulokkeet

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Applen omistama kuulokebrändi Beats esitellyt yhtiön ensimmäiset on-ear-tyyppiset vastamelukuulokkeet. Ympäristön taustamelua vaimentavaa ANC-teknologiaa (active noise cancellation) on hyödynnetty aiemmin esimerkiksi over-ear-tyyppisissä Beats Studio -kuulokkeissa, mutta ei on-ear-kuulokkeissa.

Uusissa Solo Pro -kuulokkeissa käytetään samaa Pure ANC -vastameluteknologia kuin edellä mainituissa Studio-kuulokkeissa, mutta sitä on sovitettu sopimaan paremmin Solo-kuulokkeiden pienempään kuppikokoon. Kuulokkeet eivät hävitä kaikkea ympäristön ääniä, vaan ne päästävät läpi ääniä, joista kuuntelijan olisi hyvä olla tietoinen. Esimerkiksi ilmoitusäänet ja ystävän puhe tulee kuulokkeiden läpi.

Vastameluominaisuuden voi myös halutessaan kytkeä kokonaan pois päältä. Kuuntelukokemus ei ole välttämättä aivan yhtä hyvä, mutta se säästää akkua ja voit siis kuunnella musiikkia paljon pidempään. Kuulokkeista löytyy Applen suunnittelema H1-piiri, joten voit jakaa iPhonessa toistettavaa musiikkia muiden kuuntelijoiden kesken iOS 13:n Audio Sharing -toiminnon avulla.


Kuulokkeet maksavat Yhdysvalloissa 299,95 dollaria.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT