Sony luovutti – Facebook-tuki hävisi PlayStation 4:stä

Sony luovutti – Facebook-tuki hävisi PlayStation 4:stä
PlayStation 4:n tukisivut vahvistavat tuoreeseen firmware 7.00-päivitykseen liittyneet huhut Facebook-tuen poistumisesta.

Facebook-tuki on poistunut PS4-järjestelmistä välittömästi eli tuki päättyi 7. lokakuuta. Käytännössä pelaaja ei voi enää jakaa pelaamiseensa ja voittoihinsa liittyvää toiminta yhteisöpalvelun kautta. Samalla on poistunut myös ystävien etsimiseen tarkoitettu hakupalvelu. PlayStation Networkin ja Facebookin välinen yhteys katkeaa myös, joten Facebookista tuodut profiilikuvat eivät näy palvelussa enää.Uuden profiilikuvan voi lisätä palveluun ottamalla sellaisen PlayStation-mobiilisovelluksella tai PS4:n asetusten kautta ([Settings] > [Account Management] > [Account Information] > [Profile] > [Profile Picture]).

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. lokakuuta, 2019 5:28
Tägit
Sony PlayStation 4 Pro Sony PlayStation 4 Facebook Sony
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud