Tesla sai ison ohjelmistopäivityksen – Sisältää tuen Spotifylle, Netflixille ja YouTubelle

Tesla sai ison ohjelmistopäivityksen – Sisältää tuen Spotifylle, Netflixille ja YouTubelle
Teslan omistajille koitti joulu etukäteen, sillä heidän autoihinsa on kilahtanut uusi ohjelmistopäivitys. Versionumeroa 10.0 kantava päivitys sisältää paljon uusia viihdeominaisuuksia.

Uutta on esimerkiksi tuki kaikkein suosituimmille suoratoistopalveluille, kuten Netflixille, YouTubelle ja Spotifylle. Videopalveluita pystyy katsomaan Teslassa vain kun auto on parkissa, mutta Spotifyta voi kuunnella myös ajomatkan aikana. Lisäksi Tesloihin on tullut uusi Caraoke-tila, joka antaa mahdollisuuden laulaa karaokea matkan varrella niin yksin kuin kavereidenkin kanssa.Tesla Arcade -pelisovellukseen on myös ilmestynyt ensimmäinen taso suositusta Cuphead-pelistä.

Ehkä kaikkein erikoisimmat lisäykset ovat I'm feeling hungry- ja I'm feeling lucky -toiminnot. Niitä käyttämällä antaa Teslalle päätösvallan mihin oikein matkaat tai mihin menet syömään.

Päivitys ilmestyy ensin niille, jotka ovat hankkineet Teslaansa Full Self-Driving -lisävarustelupaketin. Muihin autoihin päivitys saapuu tulevien viikkojen aikana.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. syyskuuta, 2019 5:52
Tägit
YouTube Spotify Netflix Tesla Model X Tesla Model S Tesla Model 3 Tesla
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud