Project xCloudin testaus alkaa – Microsoft hakee vapaaehtoisia pelaajia

Project xCloudin testaus alkaa – Microsoft hakee vapaaehtoisia pelaajia
Microsoft on hiljalleen valmis aloittamaan pelaajien keskuudessa kuumeisesti odotetun Project xCloud -pilvipelipalvelun testaamisen. Palvelua on tietysti testattu Microsoftin sisällä jo pitkään, mutta nyt projekti on etenemässä julkiseen testaukseen.

Julkisen testauksen käynnistämistä varten Microsoft tarvitsee kuitenkin vapaaehtoisista koostuvan testiryhmän, mihin onkin nyt avattu oma hakukaavake. Microsoft hakee kuitenkin testaajia vain Yhdysvalloista, Britanniasta ja Etelä-Koreasta. Julkinen testaus alkaa lokakuun aikana, mutta sen tarkkaa päivämäärää ei ole vielä paljastettu.Alkuvaiheessa testaajat pääsevät kokeilemaan palvelu vain muutaman pelin kautta. Project xCloudin valikoimiin kuuluu ensivaiheessa Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinctja Sea of Thieves. Pelien määrä kasvaa vielä testauksen aikana ja lisää tulee roppakaupalla vielä ennen julkaisua. Project xCloudin laitteistovatimuksena on tällä hetkellä on vähintään Android 6.0:n sisältävä puhelin tai tabletti sekä Bluetooth-yhteensopiva Xbox One -ohjain.

Microsoft ei ole myöskään hiiskunut vielä mitään xCloudin varsinaisesta julkaisuajankohdasta, hintatiedoista tai saatavuusalueista.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 25. syyskuuta, 2019 6:03
Tägit
Windows 10 Project xCloud Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud