Spotify on kyllästynyt tilaushuijareihin - tarkistaa perhesuhteet, irtisanoo tilaukset

Spotify on kyllästynyt tilaushuijareihin - tarkistaa perhesuhteet, irtisanoo tilaukset
Moni kaveriporukka ympäri maailmaa on keksinyt näppärän tavan säästää rahaa tilaamalla Spotifyn kimpassa perhetilauksen. Nyt tähän on tulossa stoppi, Spotifyn kiristettyä käyttöehtojaan.

Siinä missä henkilökohtainen Spotifyn tilaus maksaa 9,99 euroa kuukaudessa ja opiskelijatilauskin maksaa 4,99e/kk, maksaa kuuden hengen perhetilaus ainoastaan 14,99e/kk - eli nuppia kohti hintaa tulee, kuuden jakajan kesken, ainoastaan 2,50 euroa.Spotify on jo aiemmin vaatinut, että kaikki perhetilauksen jäsenet asuvat samassa osoitteessa (joka tietysti asettaa ongelmaksi esim. vuoroviikkolasten aseman), mutta ei ole vaatinut asian todistamista. Ainoastaan perhetilaukseen liittyessä kunkin jäsenen on pitänyt ilmoittaa kotiosoitteekseen sama osoite ja tilaus on onnistunut.

Jo viime vuonna Spotify kokeili asian varmistamista sijaintitietojen perusteella, mutta muutos herätti yksityisyydestään tarkkojen aktivistien keskuudessa valtaisaa vastustusta ja se kuopattiin kaikessa hiljaisuudessa.

Nyt muutos on tehty käyttöehtoihin, jossa Spotify varaa itselleen oikeuden tarkistaa kysymällä aika ajoin kultakin käyttäjältä, asuvatko he vielä perhetilauksessa mainitussa osoitteessa. Luonnollisesti Spotify haluaa muutoksella estää kaveriporukoiden kimppatilaukset sekä maailmalla yleistyneen perhejäsenyyksien myynnin täysin ulkopuolisille tahoille.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 16. syyskuuta, 2019 16:25
Tägit
Spotify
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud