Apple paljasti suoratoistopalvelu Apple TV+:n hinnan ja julkaisun

Apple paljasti suoratoistopalvelu Apple TV+:n hinnan ja julkaisun
Applen yksi tämän päivän julkaisuista liittyi alkuvuodesta ensi kertaa esiteltyyn Apple TV+ -palveluun. Toimitusjohtaja Tim Cook esitteli palvelun hinnan ja saatavuuden sekä yhden odotetuimman ohjelman ensimmäisen trailerin.

Uusi traileri nähtiin futuristisesta fantasiasarja See:stä, jota tähdittää mm. Jason Momoa. Tim Cook paljasti, että Apple TV+ julkaistaan marraskuun ensimmäinen päivä peräti sadassa maassa ja See:n lisäksi sisältöä lisätään julkaisun jälkeen.Tilaus maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa (todennäköisesti 4,99 euroa Euroopassa) koko perheen tilaukselle.

Lisäksi Tim Cook kertoi, että Apple TV -laitteen ostosta saa vuoden Apple TV+ -tilauksen ilmaiseksi.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 10. syyskuuta, 2019 20:23
Tägit
Apple Apple TV Apple TV+
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud