Sony julkaisi uusia PS4-ohjaimia uusilla väreillä

Sony julkaisi uusia PS4-ohjaimia uusilla väreillä
Sony on julkaissut uusia DualShock 4 -ohjaimia PlayStation 4:lle. Kyseessä ovat uudet värikkäämmät vaihtoehdot, joita saa nyt neljän eri värisenä ja jopa kuvioinnilla varustettuna.

Ohjaimista kolme on kaksisävyisiä versioita ja viimeinen puolestaan camo-tyylisesti kuvioitu malli. Kaksisävyisissä värit ovat purppura Electric Purple, pinkki Rose Gold, sekä sininen Titanium Blue. Naamiointiväritys on puolestaan punainen Red Camouflage.Sininen ja pinkki versio ovat metallinhohtoisia ja niistä tuleekin helposti mieleen esimerkiksi laatupuhelinten väritys.

Pinkin Rose Gold ohjaimen lisäksi yhtiö julkaisi myös uuden Rose Gold -version langattomista kuulokkeistaan, joka tietysti sopii loistavasti samanvärisen ohjaimen kanssa. Valitettavasti muita värivaihtoehtoja ei ole saatavilla kuulokkeisiin.

Uusien DualShock 4 -ohjainten hinta on 65 dollaria ja kuulokkeiden 100 dollaria. Ne saapuvat myyntiin Yhdysvalloissa syyskuussa, mutta valitettavasti tässä vaiheessa ei ole tietoa Euroopan julkaisusta.
Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 15. elokuuta, 2019 19:55

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud