Microsoftilta vuoti Windows 10 -testiversio – Uusi Käynnistä-valikko paljastui

Microsoftilta vuoti Windows 10 -testiversio – Uusi Käynnistä-valikko paljastui
Microsoft paljasti vahingossa Windows 10:n saloja julkisuuteen. Ohjelmistojätiltä nimittäin lipsahti sisäiseen Xbox-testaukseen tarkoitettu Windows 10 build 18947 julkiseen jakeluun. Vuotanut käyttöjärjestelmä tuli saataville vain 32-bittisenä, mikä tosin rajoitti asennuskertojen määrää, mutta siitä huolimatta se oli saataville kaikissa julkisissa testauskanavissa (slow ring, fast ring ja release preview).

Vuotanut ohjelmisto on toistaiseksi paljastanut uuden Käynnistä-valikon, jossa on luovuttu vanhoista live-ruuduista ja tilalle on tullut yksinkertaisemmat ruudukkomaisesti näkyvät sovellusikonit. Uusi Käynnistä-valikko näkyy alla olevissa twiiteissä. Jää nähtäväksi mikä tulee olemaan live-ruutujen kohtalo pidemmällä aikavälillä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 25. heinäkuuta, 2019 19:35
Tägit
Xbox Windows 10 Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • p2pman

  En ymmärrä tätä jatkuvaa muuttamisen hinkua.

  27.7.2019 04:39 #1

 • DevOp (vahvistamaton)

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti p2pman: En ymmärrä tätä jatkuvaa muuttamisen hinkua. Kehitys vaatii muutosta, mutta kaikki muutos ei ole kehitystä.

  27.7.2019 11:11 #2

 • Ozss

  Ihmisen ymmärrys on rajallinen.

  27.7.2019 17:34 #3

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud