DNA myi antenniverkon maksu-TV-toiminnot kilpailijalleen

DNA myi antenniverkon maksu-TV-toiminnot kilpailijalleen
Suomessa valtakunnallista antennitelevisioverkkoa operoiva Digita on päättänyt ostaa DNA:n antenniverkon maksutelevisioliiketoiminnan. DNA:n maksutelevisioasiakkaat siirtyvät Digitalle vuoden 2020 ensimmäisenä päivänä.

Kauppa koskettaa vain DNA:n antenniverkon maksu-TV-toimintoja, joten DNA:n kaapeli- ja laajakaistapalveluihin sillä ei ole vaikutusta. Myytävällä liiketoiminnalla on historiaa aiemmin maksu-TV-palveluita antennitalouksiin tarjonneeseen PlusTV:hen, jonka DNA osti vuonna 2013 Teracom Groupilta.DNA:n ja Digitan väliseen kaupan sisältyy myös ehto maksu-TV-palveluiden tarjoamisesta DNA:n myyntikanavista, joten palvelut eivät häviä DNA:n valikoimista vaikka niiden tarjoaja muuttuukin.

"Tarkoituksenamme on laajentaa maksu-tv:n peittoaluetta nykyisestä ja näin tarjota yhä useammalle tv-katsojalle mahdollisuus tilata maksullisia sisältöjä. Lisäksi suunnittelemme jo vapaasti katsottavilta kanavilta tuttujen hybridi-tv-palveluiden tuomista osaksi maksu-tv-tarjontaa. Myös uusien kaupallisten mallien lanseeraaminen sisällöntarjoajille on kehitteillä", kertoo Digitan vastaava toimitusjohtaja Markus Ala-Hautala.

Aiheeseen liittyvää:
DNA lopettaa antenni-TV-verkon ylläpidon Suomessa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 18. heinäkuuta, 2019 5:45
Tägit
maksukanavat maksu-tv DNA Digita antenni-tv antenniverkko
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • PlusTV (vahvistamaton)

    Vielä löytyy koneesta PlusTV:n kortti, että saa nähdä millainen paske nyt tulee tarjolle. Tosin MTV pilasi oman tarjonnansa paketoimalla maksukanavansa C More:ksi. En halua maksaa 30€/kk, että näen yhden katsottavan ja repullisen muita turhia kun vielä ainakin näen samalla rahalla 7 katsottavaa kanavaa.

    18.7.2019 08:41 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud