Apple Music jatkaa kasvuaan – Spotify on edelleen kaukana

Apple Music jatkaa kasvuaan – Spotify on edelleen kaukana
Applen verkkopalveluista vastaava johtaja Eddy Cue paljasti ranskalaiselle Numerama-julkaisulle, että Apple Music -suoratoistopalvelulla on tällä hetkellä yli 60 miljoonaa tilaajaa. Lukema sisältää myös ilmaisella koeajalla olevat käyttäjät.

Jäljestä päin suoratoistobisnekseen tullut Apple ei ole vielä onnistunut kirimään markkinajohtaja Spotifyn rinnalle tilaajamäärissä, sillä ruotsalaislähtöisellä palvelulla on huhtikuussa ilmoitettujen lukujen mukaan yli 100 miljoonaa premium-asiakasta. Spotifyn ilmoittamaan lukemaan sisältyy niin ikään ilmaisessa kokeilujaksossa olevat käyttäjät, jotka ovat ilmoittaneet palvelulle maksukorttitietonsa.Viime keväänä Apple kertoi palvelulla olevan 50 miljoonaa asiakasta, joten tilaajien määrä on kasvanut vuodessa 10 miljoonalla kappaleella.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 28. kesäkuuta, 2019 5:54
Tägit
Spotify suoratoisto Apple Music Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud