Tänään tulee isoja uutisia – Microsoft kertoo tietoja seuraavan sukupolven Xboxista

Tänään tulee isoja uutisia – Microsoft kertoo tietoja seuraavan sukupolven Xboxista
Tänään illalla kannattaa olla tietokoneiden ruutujen ääressä, sillä Microsoftin E3-esitys alkaa kello 23.00 Suomen aikaa. Microsoftin teaseröinnin perusteella esityksessä paljastetaan isoja uutisia – odotuksissa on ensimmäiset viralliset tiedot seuraavan sukupolven Xboxista.

Scarlett-koodinimen alla kehitettävä uusi konsolisukupolvi tulee aikanaan haastamaan Sonyn PlayStation 5:n, josta japanilaisyhtiö on jo pitänyt melua ennen E3-messuja. Microsoftilla on nyt hyvä tilaisuus kaapata valokeila itselleen kertomalla tietoja kehitteillä olevista Xboxeista. Tällä hetkellä tiedetään kuitenkin jo sen verran, että Microsoftin tuotekehityksessä on kaksi konsolia: tehokkaampi Anaconda sekä Xbox One S:n seuraaja Lockhart.Microsoftin E3-esitystä pääset seuraamaan alla olevaan upotteen kautta. Seuraavan sukupolven Xboxien lisäksi Microsoft kertonee lisää uudesta Xbox-sovelluksesta Windows 10:lle.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. kesäkuuta, 2019 7:42
Tägit
Xbox One S All-Digital Edition Xbox One X Xbox One S Xbox One Xbox Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud