Microsoft kehittää modernia käyttöjärjestelmää – Ei viittausta Windowsiin

Microsoft kehittää modernia käyttöjärjestelmää – Ei viittausta Windowsiin
Microsoftin kuluttajabisnestä johtava Nick Parker paljastaa Computex-aiheisessa blogikirjoituksessa uutta tietoa ohjelmistojätin kehittämästä uudesta modernista käyttöjärjestelmästä. Blogikirjoituksessa varotaan mainitsemasta käyttöjärjestelmän nimeä, eikä siihen edes viitata Windows-brändillä.

Parkerin mukaan uudessa modernissa käyttöjärjestelmässä laskenta on erotettu sovelluksista, minkä ansiosta se on myös hyvin turvallinen. Lisäksi Microsoft lupaa uuden käyttöjärjestelmän päivittyvän taustalla täysin näkymättömästi ja keskeytyksettä. Lisäksi Microsoft on hahmotellut uutta käyttöjärjestelmää hyödyntävien koneiden olevan always-connected-tyyppisiä eli ne olisivat aina yhteydessä verkkoon ja tukisivat esimerkiksi 5G:tä.Kaiken kaikkiaan Microsoftin kuvailema moderni käyttöjärjestelmä vaikuttaisi olevan jonkinlainen Windows Lite, joka olisi tarkoitettu haastamaan Googlen Chrome OS.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. toukokuuta, 2019 17:32
Tägit
Google Chrome OS Windows Lite Windows Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud