Päivän diili: Jaybird Freedom 2 kuulokkeet 49,90€ - säästä 49€

Päivän diili: Jaybird Freedom 2 kuulokkeet 49,90€ - säästä 49€
Langattomien kuulokkeiden kysyntä on kasvussa, koska uusissa puhelimissa enää harvemmin löytää 3.5 mm kuulokeliitäntää. Suosiota lisää langattomien kuulokkeiden helppokäyttöisyys sekä parantunut akkukesto.

Jaybird Freedom 2 kuulokkeiden hinta on nyt 49,90€, kun normaalisti näitä myydään 99€ hinnalla. Nämä kuulokkeet eivät ole täysin langattomat, kuten esimerkiksi Applen AirPods-kuulokkeet. Käytössä ollessa kuulokkeissa oleva kaapeli asettuu niskan taakse. Liitäntä puhelimen kanssa tapahtuu Bluetooth-yhteydellä.Soundsguys.comin arvostelussa kuulokkeet saivat pisteiksi 7.9/10.0. Kehuja kuulokkeet saivat äänenlaadusta, rakenteesta sekä hyvästä sovelluksesta. Eniten miinusta sai akkukesto. Valmistaja lupaa 8 tuntia mutta arvostelussa ajaksi mainittiin 3-5 tuntia. Kuitenkin tällä hinnalla nämä kuulokkeet ovat harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Tärkeimmät ominaisuudet: kestävät vettä ja hikeä, mikrofoni ja ohjausyksikkö, jolla onnistuu kappaleiden vaihto sekä äänenvoimakkuuden säätö. Kuulokkeiden mukana tulee kuljetusrasia. Tuotteen takuu on 2 vuotta.

Tarkista hinta


Jaybird Freedom 2 langattomat kuulokkeet

Katso myös: Bose SoundSport. Näiden kuulokkeiden hinta on nyt 99€. Normaalisti 170€.

Tämä tarjous on Gigantilta ja se on voimassa su 26.5. asti.
Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 24. toukokuuta, 2019 12:32
Tägit
tarjoukset kuulokkeet bluetooth-kuulokkeet
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud