Teratavun microSD-muistikortit ovat saapuneet kauppoihin – Näin paljon ne maksavat

Teratavun microSD-muistikortit ovat saapuneet kauppoihin – Näin paljon ne maksavat
Teratavun kokoisen ulkoisen kovalevyn saa nykypäivänä erittäin huokeaan hintaan, minkä takia uusi teratavun microSD-kortti ei välttämättä houkuttele aivan joka tilanteessa.

SanDisk on siis tuonut myyntiin aiemmin tänä vuonna esittelemänsä teratavun tallennustilalla varustetun muistikortin. Hintaa sillä on moninkertaisesti verrattuna ulkoisiin kovalevyihin, noin 450 dollaria. Tietysti muistikortti soveltuu eri käyttötilanteisiin, minkä takia paljon kalliimman kortin hankinta voi olla täysin perusteltua. Uusi kortti on esimerkiksi U3-tyyppiä, joten se soveltuu esimerkiksi droneilla tehtäviin 4K-videokuvauksiin.Kuten yleensäkin elektroniikan ja teknologian kanssa, ajan hammas kyllä tekee tehtävänsä ja laskee lopulta tämänkin kortin hintaa reippaasti alaspäin. Kiireisimmät joutuvat aina maksumiehiksi ja hyvällä maltilla voi säästää reippaasti rahaa. Amazonista kortti ainakin loppui melko nopeasti loppu, lieneekö sitä varastoissa vain minimaalinen määrä vai onko kysyntä ollut yllättävän suurta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 16. toukokuuta, 2019 8:03
Tägit
microSDXC microSDHC SanDisk
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Wiksari (vahvistamaton)

    Vai että puhelimella ruvetaan maksaan, onko kukaan ajatellu, miten pimee raha alkaa kulkee??? Heräkkää pahvit.

    20.5.2019 22:27 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud