Robotti-imuri joka kiroilee ja huutaa tuskissaan törmätessään esteisiin

Robotti-imuri joka kiroilee ja huutaa tuskissaan törmätessään esteisiin
Entäpä jos Roombasi huutaisi tuskasta aina törmätessään tuolin jalkaan tai seinään? Tubettaja Michael Reeves on kasannut juurikin tällaisen virityksen.

Hänen kanavansa on keskittynyt robotiikkaan ja kiljuva Roomba syntyikin hänen faniensa toiveesta. Mies on yhdistänyt Roomban ja Raspberry Pin sekä kaiuttimen paketiksi, joka osaa laukoa erilaisia tuskaa kuvaavia ääniä. Hän pyysi seuraajiaan toimittamaan hänelle autenttisia karjaisuja, kiljahduksia ja kirouksia, jotta efekti olisi mahdollisimman autenttinen.


Koko "Kiljuvan Roomban" tarina on katsottavissa alla olevalta videolta:Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 6. toukokuuta, 2019 21:35

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Nopeat Roomba robotti-imuri
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud