Microsoftin tähtihetki koittaa tänään – Näin seuraat Buildia

Microsoftin tähtihetki koittaa tänään – Näin seuraat Buildia
Microsoftin vuosittainen Build-kehittäjätapahtuma alkaa tänään toimitusjohtaja Satya Nadellan pitämällä avajaisesityksellä. Toukokuun kahdeksanteen päivään asti kestävät messut pidetään Washington State Convention Centerissä Seattlessa.

Avajaisshow alkaa kello 18.30 Suomen aikaa ja sitä voi seurata alla olevan YouTube-upotteen kautta. Tilaisuudessa luodaan katsaus Microsoftin ohjelmisto- ja palvelualustojen tulevaisuuteen, joka kiistatta tulee liittymään kasvavissa määrin tekoälyyn ja sen sovelluskohteisiin. Microsoftin agendalta löytyy myös mixed reality -teema, joten HoloLens 2 saanee tavalla tai toisella myös huomiota.Jää nähtäväksi kuinka paljon kuluttajia kiinnostavaa sisältöä tapahtumassa lopulta nähdään. Suurin fokus lienee tekoälyssä ja Azure-pilvipalveluissa.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. toukokuuta, 2019 10:14
Tägit
Microsoft Azure Microsoft HoloLens 2 Microsoft HoloLens Windows 10 Windows BUILD Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud