Microsoft aloitti HoloLens 2 -lasien kehittäjäversion myynnin

Microsoft aloitti HoloLens 2 -lasien kehittäjäversion myynnin
Microsoft on aloittanut vuoden alussa esiteltyjen HoloLens 2 -lasien developer-version myynnin. Kehittäjäversiota myydään 3500 dollarin hintalapulla, aivan kuten ensimmäisiäkin HoloLens-laseja.

HoloLens 2 -lasien ennakkomyynti alkoi jo helmikuun lopulla, mutta varsinainen saatavuus on alkanut vasta nyt. Microsoft aikoo julkaista vielä tämän vuoden aikana laseista yrityskäyttäjille tarkoitetun Business-version, mutta kaupalliselle lanseeraukselle ei ole annettu tarkkaa ajankohtaa.Kehittäjäversion ostajalle tarjotaan HoloLens 2 -lasien lisäksi Azure-krediittejä sekä trial-versiot Unity Prosta ja CAD-käyttöön tarkoitetun Unity PiXYZ Pluginin.Toukokuun lopusta alkaen HoloLens 2 -lasien omistajat voivat käyttää myös Unreal Engine 4:ää.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. toukokuuta, 2019 7:56
Tägit
Microsoft HoloLens 2 Microsoft HoloLens Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud