Huaweilta tulossa 5G-televisio 8K-näytöllä

Huaweilta tulossa 5G-televisio 8K-näytöllä
Teknologiajätti Huawei on laajentumassa televisiobisnekseen tuomalla markkinoille 5G-yhteyksillä varustetun 8K-television. Kiinalaisyhtiön suunnitelmista kertoi Nikkei Asia Review. Kyseessä olisi markkinoiden ensimmäinen 5G-televisio.

Nikkei Asia Review'lle puhuneiden lähteiden mukaan kyseinen televisio tulisi markkinoille vielä tämän vuoden aikana. On kuitenkin mahdotonta sanoa kuinka laajasti televisiota aiotaan markkinoida. 8K-sisällön puutteen takia Huawei ei välttämättä markkinoi televisiota kuin kaikkein suurimmilla markkina-alueilla, jolloin Suomen kaltaiset sivumarkkinat saatetaan sivuuttaa.Huawein tavoitteena on luoda kaiken kattava brändiekosysteemi, jollainen on jo esimerkiksi LG:llä ja Samsungilla. Tulevaisuudessa kodin tärkeimmät laitteet olisi siis mahdollista hankkia Huawei-merkkisinä.

Television hinta tulee todennäköisesti olemaan päätä huimaava. Esimerkiksi Samsung markkinoi 8K-televisiotaan (ei 5G.tä) 4999 dollarin hinnalla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. toukokuuta, 2019 9:17
Tägit
8K 5G NR 5G Huawei
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Langallinen (vahvistamaton)

    En ymmärrä tuota 5G vouhotusta. Miksi kaikki pitää liittää suoraan nettiin?
    Ainakin varmistetaan, että ilmatie on heti tukossa.

    2.5.2019 15:42 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud