Facebook, Instagram ja WhatsApp ovat nurin - jälleen, ympäri maailmaa

Facebook, Instagram ja WhatsApp ovat nurin - jälleen, ympäri maailmaa
Kaikki tärkeimmät Facebookin omistamat verkkopalvelut ovat jälleen ongelmissa ja mm. Twitteriin tulvii ilmoituksia aiheesta.

Verkon palveluiden kuntoa seuraava DownDetector -sivusto osaa kertoa ongelmien alkaneen noin tunti sitten.Edellisestä laajasta käyttökatkosta on aika lailla tasan kuukausi aikaa jolloin Facebookin palvelut olivat pois käytöstä tuntien ajan.Tilanne DownDetectorin mukaan tänään klo 15:45


Omien testiemme mukaan osalle suomalaiskäyttäjistä kaikki em. palvelut toimivat normaalisti, mutta osa käyttäjistä ei pysty mm. lisäämään Facebookiin mitään.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 14. huhtikuuta, 2019 15:49

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Nopeat Facebook
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy