DNA:sta puolikkaan ostanut Telenor yritti Suomen TV-markkinoille pari vuotta sitten

DNA:sta puolikkaan ostanut Telenor yritti Suomen TV-markkinoille pari vuotta sitten
Norjalainen teleoperaattori Telenor kertoi tänään ostavansa reilut puolet suomalaisesta teleyhtiö DNA:sta. Osuudet DNA:sta myy yhtiön kaksi suurinta omistajaa, Finda Telecoms ja PHP Holding.

Telenor saa kauppojen kautta 28 prosentin markkinaosuuden operaattorimarkkinoilla. Matkapuhelinliittymien lisäksi Telenor pääsee käsiksi DNA:n antennitelevisioverkkoon, mikä on saattanut olla yksi syy ostolle, vaikka lehdistötiedotteessa korostetaankin DNA:n asemaa matkapuhelinliittymämarkkinoilla ja kiinteissä laajakaistaliittymissä.Telenorin tytäryhtiö Norkring nimittäin sai vuonna 2015 verkkotoimiluvan UHF-taajuusalueella, mutta yhtiö luopui toimiluvastaan kesällä 2016. Norkringin verkkotoimilupa antenniverkossa olisi alkanut vuonna 2017.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. huhtikuuta, 2019 12:29
Tägit
Norkring Telenor DNA
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud