Stranger Things 3 virallinen traileri julkaistiin - katso täältä!

Stranger Things 3 virallinen traileri julkaistiin - katso täältä!
Kesällä ensi-iltansa saava Stranger Things -satjan kolmas kausi on monen mielestä edelleen tuskastuttavan odotuksen takana. Nyt kuitenkin Netflix on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta kaudesta, joka sisältää jo pätkiä jaksoista.

Kuten arvata saattaa, on trailerille kertynyt jo alle vuorokaudessa miljoonia katsojakertoja. Kolmas kausi saa ensi-iltansa Netflixissä heinäkuun 4. päivänä eli Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä.

Voit katsoa trailerin alta:Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 21. maaliskuuta, 2019 10:36

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Nopeat Netflix tv-sarjat Stranger Things
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy