Applen AR-lasien tuotanto voi alkaa jo tänä vuonna

Applen AR-lasien tuotanto voi alkaa jo tänä vuonna
Applen hologrammilasien eli laajennettua todellisuutta hyödyntävien lasien julkaisu voi koittaa yllättävän pian. Analyytikko Ming-Chi Kuon mukaan Apple saattaa parhaimmillaan aloittaa lasien tuotannon jo tämän vuoden lopulla.

Kuon esittämä aikaikkuna tuotannon aloittamiselle on kuitenkin varsin lavea. Se alkaa tämän vuoden viimeisestä kvartaalista ja ulottuu aina vuoden 2020 toiselle kvartaalille. Toisin sanoen tuotanto saattaa alkaa vasta vuoden 2020 kesäkuussa. Vaikuttaisi kuitenkin joka tapauksessa siltä, että Apple voisi olla valmis tuomaan lasit myyntiin vuoden 2020 aikana.Kuon näkemyksen mukaan Applen AR-lasit olisivat riippuvaisia iPhonesta, jossa kaikki ohjelmasuoritukset ja grafiikkojen piirto tapahtuisi. Tieto siirtyy joko johtoja pitkin tai langattomasti laseihin, jotka lähinnä vain esittävät grafiikkaa ja ottavat vastaan käyttäjänkomentoja.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. maaliskuuta, 2019 8:33
Tägit
laajennettu todellisuus Apple iPhone Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud