Päivän diili – PlayStation VR -lasit alennuksessa

Päivän diili – PlayStation VR -lasit alennuksessa
Jos mielesi tekee aloittaa VR-pelaaminen ja omistat jo PlayStation 4:n, niin nyt voi olla hyvä hetki tarttua tarjoukseen: GameStop myy PlayStation VR -laseja 150 euron hintaan.

Normaalisti PlayStation VR -lasit maksavat niin GameStopilla kuin muuallakin edullisimmillaan 200 euroa, vaikka joistain tarjouksista lasit on voinut löytää jo aiemminkin 150 eurolla. Pelaamisen aloittamiseen pelkät lasit eivät kuitenkaan riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan erikseen myytävä kamera PlayStation Camera. Lasien kanssa käytettävällä kameralla on hintaa noin 50 euroa.Kameran ja PS VR -lasit sisältävän laitteistopaketin hinta on noin 250 euroa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. maaliskuuta, 2019 11:32
Tägit
Sony PlayStation 4 Pro Sony PlayStation 4 Sony PlayStation VR tarjoukset Päivän diili
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Keijokka (vahvistamaton)

    Mikä uutisen arvoinen tarjous tämä edes on? Joulun alla jo myytiin 199e kameran ja useamman pelin kanssa näitä. Ja joulun jälkeen samat tarjoukset jatkuneet. Itse ostin tammikuussa 199eurolla ja sisälsi kameran

    5.3.2019 11:03 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud