Tulevan Pokemon-leffan Detective Pikachun toinen traileri julkaistiin - katso!

Tulevan Pokemon-leffan Detective Pikachun toinen traileri julkaistiin - katso!
10. toukokuuta ensi-iltansa saava Pokemon: Detective Pikachu -elokuva tuo varsin uudenlaista kulmaa Pokémon-maailmaan ja tuo valkokankaalle Pikachun yksityisetsivän roolissa.

Elokuvan ääninäytteliöihin kuuluu mm. Ryan Reynolds, joka tunnetaan parhaiten Deadpool-elokuvien tähtenä.Alla hetki sitten julkaistu elokuvan toinen traileri:Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 26. helmikuuta, 2019 20:50

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy